Tietoa meistä

Ylöjärven seniorit ry on perustettu 1990. Tämä vuosi, 2021 on yhdistyksen 31 toimintavuosi ja meitä on noin 200 seniorijäsentä. 30- vuotisjuhlaa vietämme olosuhteista johtuen myöhemmin.

Haluamme auttaa eläkeiässä olevia aktiiviseen toimintaan kerhojen, järjestötoiminnan ja harrastusten parissa.

Toimintamme pääosa muodostuu jäsentilaisuuksista ja kerhoista.

Sisältöä elämääsi voit hankkia myös liittymällä vapaa-ehtoistoiminnan piiriin kuten useat jäsenistämmekin.

Jäseneksiliittyminen mahdollistaa laajan tuttava- ja ystäväpiirin. Jaettu ilo on kaksinkertainen.

Jäsenmaksumme on 25 € ja siihen sisätyy Senioriliiton toimittama Pantinalehti ja muu toimintamme niiltä osin kun ei ole muuta ilmoitettu.

Jos olet jo jäsen, klikkaa tämän Yhdistys pääsivun/ Jäsenelle, alasivua ja pääset kirjautumaan omiin tietoihisi.

Ylöjärven seniorit ry  Historiikki 1990 - 2020, näet klikkaamalla.